top of page
Perfecte bouyancy tijdens duiken

PADI Perfecte drijfvermogen Specialist (PPB)
 

De Peak Performance Buoyancy-specialiteit is ontworpen om je de kunst van het beheersen van drijfvermogen te laten beheersen en je onderwaterpositie en trim te verfijnen. Of je nu moeiteloos boven koraalriffen wilt zweven, soepel onder obstakels wilt glijden of zelfs met gratie achteruit wilt zwemmen, deze specialiteit heeft alles wat je nodig hebt.
 

Tijdens deze cursus benadrukken we het uitvoeren van alle oefeningen in perfecte trim, zodat je gedurende de hele duik een horizontale positie behoudt. Het resultaat? Een meer plezierige en dynamische duikervaring die zeker wat plezier en gelach toevoegt aan je onderwateravonturen.
 

De voordelen van deze specialiteit zijn onder andere:

  • Verbeterde stroomlijning onder water, wat leidt tot verminderd luchtverbruik en langere duiken.

  • Verbeterde manoeuvreerbaarheid, waardoor je onder water moeiteloos kunt navigeren.

  • Voorkomen van verstoring van de oceaanbodem, wat je verbinding met het zeeleven verbetert.

  • Behoud van kostbare koraalriffen door onbedoelde schade te voorkomen.

  • Het omarmen van de onweerstaanbare aantrekkingskracht van perfecte trim, wat niet alleen je duikvaardigheden verbetert maar ook een vleugje onderwater elegantie toevoegt.
     

Deze specialiteit duurt slechts één dag en is toegankelijk voor aspirant-drijfvermogenexperts vanaf 10 jaar en ouder. Doe met ons mee en laten we samen de wereld van perfect drijfvermogen verkennen!
 

Deze specialiteit = 5000THB (€133)

bottom of page