top of page
Open water met Bo, Brevet in 3 dagen

Open Water Cursus

De begin cursus om gecertificeerd te worden voor het leven.

Super veilig&leuk en op je eigen tempo je duikbrevet halen.
 

Welkom bij de PADI Open Water Diver-cursus, een spannende reis die een hele nieuwe wereld onder water opent! Deze cursus duurt normaal gesproken 3,5 dagen, maar als je haast hebt, bieden we ook een versnelde optie van slechts 2,5 dagen aan.

Hier is een voorproefje van wat je te wachten staat:

Dag 1: Van 13:00 tot 17:00 uur duiken we in de theorie van het duiken aan de hand van boeiende video's en persoonlijke begeleiding van je instructeur.

Dag 2: Maak je klaar om een plons te maken van 08:00 tot 17:00 uur in het zwembad! Hier word je beste vrienden met je duikuitrusting en oefen je essentiële duikvaardigheden.

Dag 3: Het is tijd om in actie te komen! Van 09:00 tot 11:00 uur doe je het theorie-examen. Vervolgens gaan we om 12:30 uur op weg voor spannende zeeduiken 1 en 2.

Dag 4: Sta vroeg op voor zeeduiken 3 en 4 van 08:00 tot 11:00 uur, en gefeliciteerd, je bent officieel GECERTIFICEERD!

Tijdens de PADI Open Water Diver-cursus verwerf je alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de onderwaterwereld op een veilige manier te verkennen. Het is een avontuur dat de meeste mensen als uniek en ongelooflijk lonend ervaren.

Deze cursus is opgedeeld in drie spannende delen:

  1. Kennisontwikkeling: Hier duiken we in de fundamentele principes, termen en concepten die essentieel zijn voor veilig en plezierig duiken.
     

  2. Beschut water duiken: Duik in onze comfortabele zwembadomgeving om belangrijke duikvaardigheden te leren en te oefenen. Het is als je eigen onderwater speeltuin!
     

  3. Buiten water duiken: Het echte avontuur begint tijdens deze vier zeeduiken. Hier breng je in de praktijk wat je in het zwembad hebt geleerd, terwijl je jezelf onderdompelt in de schoonheid van de oceaan. Maak je geen zorgen; het gebeurt allemaal in een veilige en gecontroleerde omgeving, onder begeleiding van onze ervaren instructeur.
     

Het voltooien van de PADI Open Water-cursus betekent dat je aan alle eisen voldoet, en je zult trots een certificering bezitten waarmee je overal ter wereld tot 18 meter diep kunt duiken. Het is slechts het begin van een leven vol ongelooflijke onderwateravonturen!
 

Dus, ben je klaar om de sprong te wagen en samen met ons de diepten te verkennen?Vanaf 10 jaar. 
Open Water cursus 11000THB

bottom of page