top of page
Open water met Bo, Brevet in 3 dagen

Open Water Cursus

De begin cursus om gecertificeerd te worden voor het leven.

Super veilig&leuk en op je eigen tempo je duikbrevet halen.
 

De cursus duurt 3,5 dag.  (Snelle cursus is mogelijk -> 2,5 dag)

 

Dag 1.) 13:00-17:00 Theorie. d.m.v. video’s en de instructeur die uitlegt.

Dag 2.) 08:00-17:00 Zwembad sessie. Comfortabel worden met uitrusting en oefeningen doen.

Dag 3.) 09:00-11:00 Theorie-examen. 12:30-17:00 Zee duik 1+2

Dag 4.) 08:00-11:00 Zee duik 3+4 = GECERTIFICEERD 

 

 

Tijdens de PADI-Open Water Diver cursusleer je wat je moet weten om veilig de onderwaterwereld te verkennen. De meeste mensen vinden het een unieke ervaring die echt de moeite waard is. 

 

De PADI-Open Water Diver cursus bestaat uit drie delen: Kennisontwikkeling (theorie), Beschutwaterduiken (zwembad)en Buitenwaterduiken (zee duik). In de kennisontwikkeling bespreken we de basisbeginselen, begrippen en termen die je moet weten om veilig en met plezier te kunnen duiken. 

 

Tijdens de beschutwaterduiken ga je duikvaardigheden leren en oefenen in een zwembad of in water dat qua omstandigheden op een zwembad lijkt. Je maakt meerdere miniduiken waarin je dezelfde stappen doorloopt als wanneer je een zee duik maakt. In vier zee duiken oefen je wat je hebt geleerd in het zwembad en geniet je van een prachtige omgeving. Dit gebeurt allemaal in een veilige setting, samen met een zeer ervaren instructeur.

 

Het PADI-Open Water brevet toont aan dat je voldoet aan de cursusvereisten. Je kan nu overal ter wereld duiken naar een maximale diepte van 18 meter. Dit is het begin van al je duikavonturen!

Vanaf 10 jaar. 

GRATIS ACCOMMODATIE TIJDENS DE CURSUS (4 NACHTEN)
Open Water cursus 11000THB

bottom of page