top of page

Introductie duik

Kennis making met de prachtige onderwaterwereld

Tijdens deze bijzondere dag nemen we je mee op een onderwateravontuur dat je nooit zult vergeten! We beginnen met een kort theoretisch gedeelte om je een inzicht te geven in wat je te wachten staat en om je vertrouwd te maken met de basisprincipes van het duiken.

Daarna gaan we over naar het leukste deel: praktische oefeningen! We zorgen ervoor dat je je volledig op je gemak voelt onderwater door verschillende vaardigheden en technieken te oefenen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je vol zelfvertrouwen het water in gaat.

En dan komt het hoogtepunt van de dag: een echte duikervaring onder begeleiding van een ervaren instructeur. Je zult de magische wereld onder de golven betreden, omringd door kleurrijk zeeleven en adembenemende onderwaterlandschappen.

Deze introductieduik is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar oud, ongeacht of je al ervaring hebt met duiken of niet. Het is de perfecte manier om kennis te maken met de wonderen van de onderwaterwereld en om te ontdekken of duiken jouw passie kan worden.

Dus, als je op zoek bent naar een onvergetelijke onderwaterervaring en een voorproefje van de betovering van het duiken, dan is onze introductieduik de ideale keuze voor jou! Kom met ons mee en laat je betoveren door de schoonheid van de zee.

Een introductieduik = 2500THB (€66)

bottom of page