top of page

PADI Instructor Development course (IDC)

 

Leven op een paradijs eiland = genieten van zon, zee & strand in een tropisch klimaat. Klinkt dit niet geweldig!!  Het wordt alleen maar beter. Je werkt namelijk alleen met ontspannen vakantiegangers die opgeleid willen worden tot duiker. Je bent heel de dag met je passie bezig, namelijk het werken met mensen en duiken. 

 

Door duikles te geven krijg je de kans om je liefde voor de waterwereld te delen met anderen terwijl je datgene doet waar je zoveel plezier aan beleeft - in en bij het water, en onder water. 

PADI Open Water Scuba Instructors is de meest gevraagde duikprofessional ter wereld omdat zij een opleidingsprogramma hebben afgerond dat wereldwijd de norm is voor de training van duikprofessionals. 

Je behaalt het PADI Instructor-brevet door toewijding en hard werken, maar de beloning is een baan waarbij je ongelooflijk mooie onderwateravonturen met anderen kunt delen - je zet hun leven, in positieve zin, op zijn kop en verrijkt die van jou zelf.

 


In een periode van 12 dagen leer je tijdens de IDC hoe je de cursussen van PADI moet geven. Je leert hoe je de lesstof moet organiseren en over moet brengen, hoe je vaardighedentraining moet verzorgen en buitenwaterduiken moet leiden.

 Je wordt beter in het spreken in het openbaar en bijzonder goed in het demonstreren van vaardigheden(onderwaterskills) terwijl je gelijktijdig de veiligheid voor de cursisten in de gaten houdt.

 

 Onderwerpen die aan bod komen zijn:

·    PADI-richtlijnen en -procedures voor cursussen die je mag geven en waarbij gedoken wordt

·    Leren, lesgeven en het zorgvuldig toepassen van het PADI-systeem

·    Risicomanagement en duikveiligheid

·    Presenteren van skills, kennis ontwikkelins en modules 

·    De duikindustrie en jouw rol als instructeur=rolmodel 

·    Het vermarkten van duiken en verkooptechnieken

Vanaf 18 jaar.
De duur van de IDC is 2 weken. 

*Profiteer nu van de spotgoedkope COVID prijzen!!!*

Instructor Development Cursus = 39900THB (€1031)
 

bottom of page