top of page

PADI Instructor Development course (IDC)
 

Ontgrendel je Potentieel als Duikinstructeur met de PADI Instructor Development Course (IDC)!
 

Ben je klaar om je liefde voor duiken om te zetten in een opwindende carrière? De PADI Instructor Development Course (IDC) is jouw ultieme toegangsbewijs om een gecertificeerde duikinstructeur te worden, en het is jouw toegangspoort tot een leven vol avontuur, reizen en het onderwijzen van de wereld om de onderwaterwonderen te verkennen.

 

Waarom Kiezen voor de PADI IDC?

 • Wees de Expert: Als PADI Open Water Scuba Instructor word je de expert om mensen te leren duiken. Stel je de voldoening voor om de ogen van je studenten te zien oplichten terwijl ze hun eerste ademteugen onderwater nemen.

 • Reis de Wereld Rond: Met een PADI-certificering kun je overal ter wereld werken. Duik op exotische locaties, ontdek verborgen schatten en maak van je passie voor de oceaan je beroep.

 • Grote Vraag: De vraag naar gecertificeerde duikinstructeurs groeit voortdurend. Duikwinkels, resorts en liveaboards zijn altijd op zoek naar bekwame instructeurs om duikreizen en cursussen te leiden.

 • Meer Duiken: Als instructeur zul je talloze duiken loggen. Lesgeven en onderwater verkennen worden je dagelijkse routine, dus je zult nooit moe worden van wat je het liefste doet.

   

Wat te Verwachten van de PADI IDC?
 

 • Professionele Training: Je wordt begeleid door ervaren PADI Course Directors die je door het proces van instructeur worden zullen leiden. Ze delen hun inzichten, kennis en passie voor duiken met jou.

 • Divers Leren: De IDC gaat niet alleen over duikvaardigheden; het gaat over lesgeven, leiderschap en veiligheid. Je zult de kunst van het instrueren beheersen, zodat jouw studenten een veilige en onvergetelijke ervaring hebben.

 • Ontketen je Potentieel: Instructeur worden is niet alleen een carrièrekeuze; het is een levensverandering. Je zult je zelfvertrouwen, communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten zowel onderwater als op het land vergroten.

 • Hulp bij Baanplaatsing: Veel duikcentra zoeken actief naar nieuw gecertificeerde PADI-instructeurs, dus je eerste baan na certificering vinden is vaak een fluitje van een cent. Bovendien biedt PADI een vacaturebank om je te helpen jouw droombaan te vinden.

   

Begin je Reis als PADI-instructeur!
 

Dit is het moment om de sprong te wagen naar een carrière die je in staat stelt om elke dag te doen wat je graag doet. Of je nu avontuur zoekt, een verandering in je leven wilt, of een levenslange passie nastreeft, de PADI IDC is jouw sleutel tot het ontgrendelen van een wereld vol mogelijkheden onder de golven. Begin jouw ongelooflijke reis om een PADI Open Water Scuba Instructor te worden en deel je passie voor duiken met de wereld.

Jouw avontuur begint hier!

Instructor Development Cursus = 39900THB (€1031)
 

bottom of page