top of page

PADI Staff Instructeur

Word een PADI IDC Staff Instructeur en Vorm de Toekomst van Duikinstructeurs!
 

Heb je er ooit van gedroomd om niet alleen een duikinstructeur te worden, maar ook een mentor en een rolmodel voor de volgende generatie duikinstructeurs? Wil je je kennis naar een hoger niveau tillen en anderen begeleiden en inspireren terwijl ze de reis van Divemaster naar instructeur maken? Dit is je kans om de PADI IDC Staff Instructor-cursus te volgen!
 

Net zoals duikers naar Divemasters opkijken, hebben instructeurs in opleiding enorm veel respect voor IDC Staff Instructeurs. Door de IDC Staff Instructor-cursus te volgen, krijg je de kans om instructeursopleidingen te assisteren en je uitgebreide kennis en ervaring te delen met toekomstige instructeurs. Dit is niet alleen een kans om jezelf te ontwikkelen, maar het opent ook de deur naar een prachtige carrière als duikprofessional.
 

Wat Houdt de PADI IDC Staff Instructor-cursus In?
 

Deze cursus bouwt voort op de vaardigheden, kennis en onderwijstechnieken die je al hebt als Divemaster. Je wordt ondergedompeld in het instructeursontwikkelingsproces (IDC) en leert hoe je IDC-kandidaten kunt beoordelen en begeleiden tijdens hun training. Je zult deelnemen aan een volledige IDC en waar nodig bijspringen om je kennis te delen.

We leren je hoe je de prestaties van kandidaten kunt evalueren, adviseren en begeleiden. Je zult leren van de meest ervaren en succesvolle PADI Platinum Course Directors, waardoor je over een schat aan ervaring en kennis zult beschikken.

Als je streeft naar een langdurige en succesvolle carrière in de duikindustrie, is de IDC Staff Instructor-cursus een cruciale stap. Het opent de deur naar de mogelijkheid om een PADI Master Instructor en zelfs een PADI Course Director te worden. Bovendien geeft het je een ongelooflijke hoeveelheid kennis en zelfvertrouwen.
 

De Toekomst Begint Hier!
 

Ben je 18 jaar of ouder en klaar voor deze geweldige kans? De IDC Staff Instructor-cursus duurt slechts 2 weken en kan de springplank zijn naar een opwindende en bevredigende carrière in de duikindustrie. Grijp deze kans om de toekomst van duikinstructeurs te vormen en je eigen toekomst te transformeren!

IDC-Staff Instructeur cursus = 30000THB (€763)

bottom of page