top of page

PADI Staff Instructeur

 

Ben jij er klaar voor om de volgende stap te nemen als PADI-duikinstructeur en als rolmodel te helpen om de nieuwe generatie PADI-duikinstructeurs op te leiden?
Ben je bereidt om je kennis nog meer uit te breiden en over te brengen en het assisteren en leiden van divemaster tot instructeurs? Dan is dit je kans om te starten met de PADI IDC-staff instreuctor cursus.

 

Vergelijkbaar met hoe duikers opkijken tegen Divemasters, zo hebben instructeurskandidaten bijzonder veel respect voor IDC Staff Instructors. Zoals de naam al aangeeft mogen IDC Staff Instructors assisteren bij instructeursopleidingen en hun kennis en ervaring met toekomstige instructeurs te delen. Door de IDC Staff Instructor-cursus te volgen krijg je diepgaande kennis van het instructeursopleidingsproces en word je klaargestoomd om de volgende generatie van PADI-professionals vorm te geven. Het is tevens een prachtige carrièrestap.

Bouw voort op de vaardigheden, kennis en onderwijstechnieken die je reeds hebt als divemaster. Door deel te nemen aan het Instructeursontwikkelingsproces (IDC). De PADI IDC Staff Instructor cursus bestaat uit duiktheorie en standaardexamens plus het leren evalueren en bekritiseren van IDC kandidaten tijdens presentaties over kennisontwikkeling en presentaties in beschut en open water. Je zal een volledig IDC bijwonen en waar nodig is bijspringen om je kennis te delen. 

 

We zullen je laten zien hoe je de prestaties van kandidaten kunt beoordelen, kandidaat raadgevingssessies kunt houden en toekomstige duikopleiders gedurende hun training kunt begeleiden.

Je zult leren van de meest ervaren en succesvolle PADI Platinum Course Directors. Dit zorgt ervoor dat je tijdens je IDC Staff Instructor cursus en daarbuiten over een schat aan ervaring en kennis zal beschikken.
 

Als je een lange en succesvolle carrière, dan is de IDC Staff Instructor cursus een belangrijke stap in dit proces en enorm gunstig voor je toekomstperspectief. De IDC Staff Instructor cursus is de eerste stap op weg naar het worden van een PADI Master Instructor & PADI Course Director, plus het geeft je een enorme boost aan zelfvertrouwen doordat je beschikt over enorm veel kennis . 

Vanaf 18 jaar.
De duur van de IDC-Staff instructeur is 2 weken. 

*Profiteer nu van de spotgoedkope COVID prijzen!!!*

IDC-Staff Instructeur cursus = 30000THB (€763)

bottom of page