top of page
Diep dive specialty met Bo

PADI DEEP-specialisatie
 

Duik diep en ontdek de geheimen van de diepzee, overal ter wereld. Dat is pas een adembenemende ervaring!
 

Er is iets onweerstaanbaar aantrekkelijks, opwindends en mysterieus aan het verkennen van diepgelegen duiklocaties. Misschien trekt een wrak op meer dan 18 meter diepte je aan, of verlang je ernaar om de prachtige koralen van dichtbij te bewonderen. Misschien wil je dieper de onderwaterwereld in duiken om de fascinerende sponzen op de diepe riffen te ontdekken. Wat het ook is, als je de uitdaging aandurft en met vertrouwen tot een diepte van maximaal 40 meter wilt duiken, dan is de PADI Deep Diver Specialty-cursus jouw volgende grote avontuur!
 

Je cursus begint met een boeiende discussie over waarom diepduiken zo intrigerend is en waarom het essentieel is om je eigen grenzen te begrijpen. Tijdens vier opwindende diepe duiken, begeleid door je ervaren instructeur, ga je dieper in op:
 

  • Speciale Uitrusting voor Diepduiken: Ontdek de geavanceerde uitrusting die je nodig hebt voor deze spannende avonturen.

  • Diepduikplanning: Leer de kunst van het plannen van diepe duiken voor maximale veiligheid en plezier.

  • Buddycontactprocedures: Begrijp hoe belangrijk het is om in contact te blijven met je duikbuddy terwijl je diep onder de golven bent.

  • Beheer van Je Gasvoorraad: Leer hoe je je gasvoorraad onder controle houdt voor een zorgeloze afdaling en opstijging.

  • Omgaan met Gasnarcose: Ontdek hoe je scherp en alert blijft terwijl je diep duikt.

  • Veiligheidsoverwegingen: Verdiep je in de belangrijkste veiligheidsaspecten van diepduiken.
     

Vanaf 15 jaar ben je welkom om deel te nemen aan deze boeiende specialisatie, die slechts 1,5 dag in beslag neemt. Dus waar wacht je nog op? Duik dieper en ontdek een wereld van avontuur die je nooit zult vergeten!

Deze specialiteit = 8000THB (€212)

bottom of page