top of page
scuba met kinderen, Duiken met kinderen

Bubble maker

Wat is er leuker voor kinderen dan bellen te blazen onderwater!!

Bubblemaker is precies zo leuk als het klinkt! Het is een buitengewone ervaring voor kinderen om de wonderlijke onderwaterwereld te ontdekken, net zoals volwassenen dat doen.

Kinderen vanaf 8 jaar oud maken samen met een ervaren instructeur kennis met de duikuitrusting, waardoor ze zich als echte duikers voelen. Daarna springen ze samen het zwembad in, waar plezier en avontuur beginnen. Via leuke spelletjes en oefeningen worden de kinderen volledig vertrouwd met het onderwaterleven en leren ze op een speelse manier belangrijke duikvaardigheden.
 

Na deze leuke zwembadsessie is het hoogtepunt binnen handbereik: een echte duik in de oceaan! Hier kunnen de jonge avonturiers de onderwaterwereld verkennen tot een maximale diepte van twee meter. Het is een onvergetelijke ervaring waarbij kinderen onder begeleiding van een instructeur de schoonheid van de zee ontdekken.
 

De PADI Bubblemaker-cursus is een fantastische manier om kinderen enthousiast te maken over duiken en hen de kans te geven om de magie van de onderwaterwereld te ervaren. Het is een avontuur dat hen voor altijd zal bijblijven en mogelijk het begin van een levenslange liefde voor de zee en het duiken.

Bubblemaker = 2000THB (€53)

bottom of page