top of page

PADI Naturalist Specialiteit 
 

De PADI Naturalist-cursus is een spannende specialiteit die je een dieper inzicht biedt in het onderwaterleven en de ecosystemen waarin het gedijt.

Tijdens deze cursus leer je op een geheel nieuwe manier naar de onderwaterwereld te kijken, zelfs als je al vertrouwd bent met duiklocaties.

 

Enkele van de fascinerende onderwerpen die tijdens de PADI Naturalist-cursus aan bod komen, zijn onder andere:

 1. Onderwater Ecosysteem: Je krijgt inzicht in hoe verschillende soorten onderwaterleven met elkaar interageren en hoe ze samen een complex ecosysteem vormen.
   

 2. Leefomgeving van Flora en Fauna: Je leert over de specifieke habitats waarin zowel planten als dieren gedijen, en hoe deze habitats bijdragen aan het overleven van verschillende soorten.
   

 3. Onderwaterorganismen die je normaal niet zou opvallen: Deze cursus opent je ogen voor de kleine en vaak over het hoofd geziene organismen die een cruciale rol spelen in het mariene leven.
   

 4. Symbiose van verschillende organismen: Je zult ontdekken hoe sommige onderwaterorganismen afhankelijk zijn van anderen voor voedsel, bescherming of andere vormen van samenwerking.
   

De PADI Naturalist-cursus biedt een geweldige kans om je bewustzijn van het onderwaterleven te vergroten en je duikervaring te verrijken. Het beste van alles is dat het geschikt is voor duikers vanaf 10 jaar oud en slechts één dag duurt.

Je zult versteld staan van de nieuwe manieren waarop je naar de onderwaternatuur zult kijken na het voltooien van deze cursus.


*De Naturlist Specialiteit = 5000THB (€130)

*Pr

bottom of page